AX5A5197.jpg

Rates

Video opname omgeving Den Bosch

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een video opname in Den Bosch?

Alsof je terug in de tijd gaat, dat is de ervaring als je onze industriële studio’s bezoekt. 3 unieke op zichzelf staande ruimtes met alle 3 een eigen verhaal. Deze ruimtes lenen zich bij uitstek voor product en modelfotografie. Wanneer je als reclamebureau op zoek bent naar een authentieke locatie om je verhaal te vertellen dan is dit de ideale plek. In alle rust kun je hier je creativiteit kwijt. Onze industriële locatie bestaat uit 3 afzonderlijke ruimtes; El Cantina, een fabriekskantine eind jaren ’50 die de sfeer ademt van ambachtelijk vakmanschap. The Workshop een schitterende ruimte met prachtige muren en gevuld met oud gereedschap, een oude werkbank en meer werktuigen uit vervlogen tijden. The Factory, hier werd vroeger op ambachtelijke wijze geproduceerd. Wat? Dat laten wij helemaal aan jullie fantasie over. De mogelijkheden zijn legio om in deze vintage ruimtes een product of model jouw verhaal te laten zien.

Ook props en techniek in huis

Een prachtig decor met ongekende mogelijkheden voor video opnames omgeving Den Bosch. Een industriele vintage video opname locatie Den Bosch is pas compleet met aansprekende props. De Moor Studios’ beschikt over een uniek magazijn met ontelbare props die kunnen worden ingezet voor jouw video opname. Ook technisch hebben we alles in huis om jouw video opname tot een groot succes te maken. We beschikken over een grote batterij aan licht en filters om elke fotoreportage van de juiste belichting te voorzien.

Catering en andere faciliteiten, alles compleet in huis


Naast de geweldige ruimtes beschikken we ook over alle andere randvoorwaarden voor een goede video opname. We hebben uiteraard kleedkamers en ruimtes voor visagie. Ook zijn er ontspanningsruimtes en productiekantoren. Vanzelfsprekend is er een gratis wifi netwerk aanwezig. Ook voor catering zijn er uitgebreide mogelijkheden. Door afspraken met locatie leveranciers kunnen we altijd heerlijke verse producten voorschotelen om de deelnemers aan elke productie te voorzien van gezond en lekker eten.