Rates

Overdekte locatie fotoshoot 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag

Waarom is het verstandig om een overdekte locatie voor een fotoshoot te kiezen?

Fotografen kunnen het soms druk hebben om de meest ideale omstandigheden te creëren tijdens een fotoshoot. Natuurlijk is het mooi om een fotoshoot voor badkleding te maken op het strand. Maar er kunnen allerlei omstandigheden zijn die de fotoshoot in de war schoppen, zoals mensen die ongewenst in beeld lopen of slechte weersomstandigheden. Telkens een fotoshoot uitstellen omdat het weer niet meewerkt, kost erg veel geld. Zorg daarom voor altijd goede condities, door een overdekte locatie voor je fotoshoot te huren. Je hoeft je dan over het weer of andere externe factoren geen zorgen meer te maken.

Welk soort locatie om een fotoshoot overdekt te maken?


Zoek je een locatie voor een fotoshoot die overdekt is? Externe omstandigheden zijn dan niet meer van invloed op de kwaliteit van jouw foto´s. Daarnaast moet deze locatie wel mogelijkheden hebben om zelf de beste omstandigheden te creëren voor jouw fotoshoot. Dit kan in de fotostudio van De Moor Creative Industries. Wij hebben een prachtige fotostudio, die je kunt huren voor jouw fotoprojecten. De studio is overdekt en voorzien van goede verlichting. De basis als verlichting is daglichtverlichting, maar wij kunnen ook voor andere soorten verlichting zorgen. De studio is uitgerust met een grote witte limbowand van 6 meter diep en 6 meter breed. Je hebt daarom meer dan voldoende ruimte voor je fotoshoot. 

 

Een overdekte locatie voor je fotoshoot huren bij De Moor Creative Industries


In een overdekte locatie kun je altijd de omstandigheden creëren die voor jouw fotoshoot geschikt zijn. De fotostudio van De Moor Creative Industries is hier speciaal op gericht. Hoe groot of klein je fotoshoot ook is, in onze fotostudio kunnen alle soorten fotoprojecten plaatsvinden. De fotostudio is te huur per dagdeel of per dag en uiteraard kan dit ook voor meerdere dagen. Koffie en thee is altijd inbegrepen en wij kunnen zelfs de catering voor je regelen. Wil jij onze overdekte locatie voor je fotoshoot huren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.