Rates

Overdekte fotolocatie

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Het voordeel van een overdekte fotolocatie

Hoe mooi het ook klinkt om foto´s op prachtige buitenlocaties te maken, ideaal hoeft dit niet altijd te zijn. Denk alleen al aan de weersomstandigheden die kunnen veranderen. Heb je een mooie dag uitgezocht voor je fotoshoot en dan krijg je te maken met regen of bewolkt weer. De foto´s zullen er dan ineens heel anders uitzien. Op drukke locaties is het niet mogelijk om altijd een fotoshoot te doen, want je hebt voortdurend andere mensen in beeld. In een overdekte fotolocatie heb je al deze problemen niet. Sterker nog, in een overdekte fotolocatie kun je alle omstandigheden creëren om de perfecte foto´s te schieten. 

Huur een fotolocatie die overdekt is


Wanneer je foto´s maakt op een fotolocatie die overdekt is, dan kun je hiervoor terecht in een fotostudio. Als jij als fotograaf geen eigen fotostudio hebt, dan kun je een dergelijke ruimte huren bij De Moor Creative Industries. Wij hebben een zeer professioneel ingerichte fotostudio, waar je de beste foto´s maakt. In onze fotostudio hangt basisverlichting van 5600K. Dit staat gelijk aan daglicht en voor fotografen is dit het meest perfecte licht voor foto´s. Verder heeft onze fotostudio een witte limbowand met een breedte en diepte van 6 meter. Hierdoor biedt de studio veel mogelijkheden voor je foto´s. Zelfs grote groepen mensen kun je hier fotograferen. 
 

Een overdekte fotolocatie huren bij De Moor Creative Industries

Je hoeft helemaal niet langdurig op zoek naar de meest perfecte fotolocatie. Bovendien kan een fotolocatie buiten altijd tegenvallen door de het weer of andere externe factoren. Door een overdekte fotolocatie te huren bij De Moor Creative Industries, maak jij je foto´s onder de beste omstandigheden en dit garandeert mooie foto´s. Onze fotostudio is per dag of per dagdeel te huren. Wil jij onze fotostudio huren? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het online contactformulier in.