R5__1049_edited.png

Rates

Oude fabriek fotolocatie


Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag

Hoe mooi is een oude fabriek als fotolocatie?

Als fotograaf of organisator ben je altijd op zoek naar bijzondere plekken voor het maken van bijzondere fotomomenten. Dit hoeft lang niet altijd in de natuur te zijn. Soms kun je behoefte hebben aan authentieke locaties. Een oude fabriek als fotolocatie bijvoorbeeld. Een dergelijke fabrieksinrichting heeft een industrieel interieur en hier kunnen fotografen wel mee uit de weg. Een oude fabriek als fotolocatie kan alleen al mooi zijn door de veelal ruwe voorwerpen te fotograferen. Maar het is ook mogelijk om een fotoshoot te doen in industriële omgeving. Laat bijvoorbeeld je trouwfoto´s schieten in een industriële omgeving of laat modellen je kleding dragen tijdens een fotoshoot in deze omgeving.

Als fotolocatie een oude fabriek huren


De industriële sfeer als fotolocatie vind je in een oude fabriek. Maar hoe authentiek en avontuurlijk dit ook klinkt, een fotolocatie van een oude fabriek vindt je nagenoeg niet meer. Een dergelijke inrichting stamt nog uit de grote fabrieken met stoommachines uit de 18e en 19e eeuw. De huidige fabrieken zijn modern. Toch kun je een fotolocatie als een oude fabriek huren bij De Moor Creative Industries. In ons grote pand hebben wij diverse foto- en filmruimte die je kunt huren. Ook hebben wij enkele industriële ruimtes, die wij als een oude fabriek ingericht hebben. Deze ruimtes staan garant voor de mooiste en authentieke foto´s. 

 

Een oude fabriek als fotolocatie huren bij De Moor Creative Industries


Ben jij op zoek naar een ruimte met de authentieke uitstraling van een oude fabriek? Een dergelijke ruimte biedt alles voor het maken van prachtige foto´s. Of je nu een professioneel fotograaf bent of een amateur, je kunt bij De Moor Creative Industries een oude fabriek als fotolocatie huren. Onze ruimtes zijn prachtig ingericht door onze stylisten, zodat je de mooiste foto´s maakt. Heb je nog specifieke wensen rondom de inrichting of wil je bijzondere objecten fotograferen? Laat het dan weten, er is veel mogelijk. Neem contact met ons op als jij onze industriële ruimtes wilt huren.