AX5A5197.jpg

Rates

​Opnamestudio omgeving Nijmegen

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Zoek je een professionele opnamestudio in Nijmegen? 

Al sinds 1994 weten veeleisende professionele klanten  de weg naar opnamestudio Nijmegen te vinden.
Opnamestudio Nijmegen heeft dan ook zeer veel ervaring in het professioneel opnemen van o.a.voice-overs. In een fraaie en zeer inspirerende omgeving kan er in alle rust worden gewerkt aan de voice-over opnames voor bedrijfsfilms, documentaires en presentaties. De professionele technici van opnamestudio Nijmegen staan garant voor een prettige werksfeer en een sublieme geluidskwaliteit. Niet voor niets kiezen veel klanten al jaren voor opnamestudio Nijmegen.

 

Ook voor muziekopnames is onze opnamestudio Nijmegen de perfecte opnamestudio. 

Van blues tot metal en van pop tot Jazz. Of het nu gaat om een complete album productie van een band of de opnames van vocalen of instrumenten van jouw productie.  De relaxte sfeer, de unieke authentieke inrichting, de fantastische akoestiek en de vakkundigheid van de technici van opnamestudio Nijmegen zorgen voor een perfect eindresultaat. Onze opnamestudio’ s Nijmegen zijn voorzien van de meest moderne studio apparatuur. Er wordt in onze opnamestudio’s Nijmegen gewerkt met de laatste versies van Protools, Nuendo en Cubase. Een zeer uitgebreide microfoon verzameling en hoge kwaliteit pre-amps en compressors zorgen er voor dat  jouw Multi track opnames precies zo worden als je wilt. Naast opname equipment beschikt opnamestudio Nijmegen over veel instrumenten en  back line apparatuur van hoge kwaliteit.


Naast het opnemen van bands en artiesten in onze opnamestudio Nijmegen kun je bij opnamestudio Nijmegen ook terecht voor mixage, post-productie en soundscaping. Een enorme Library en databank maken het mogelijk dat we de post productie van jouw videomateriaal helemaal naar wens kunnen verzorgen. Uiteraard verzorgen wij bij opnamestudio Nijmegen ook de productie van op maat gemaakte achtergrond muziek. Desgewenst rechtenvrij. Ook voor podcasts hebben wij alle mogelijkheden.