Rates

Opnamestudio muziek

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Wil jij een opnamestudio voor muziek huren?

Ben je een professionele of een ameteur zanger of muzikant? In principe kan iedereen die zijn/haar zang- en/of muziektalenten wil vastleggen een opnamestudio huren. Maar waarom zou je een professionele opnamestudio voor muziek huren? Wanneer je zelf een muziekopname probeert te maken vanuit huis, dan is de kwaliteit beduidend lager dan wanneer je de opname in een opnamestudio doet. Het kan eigenlijk niet anders, dan dat je thuis te maken krijgt met achtergrondgeluiden die jouw zang of muziek verstoren. Ook al is dit maar een zacht geluid, het blijft een ruis op de achtergrond. Bovendien is in een opnamestudio professionele apparatuur aanwezig om je stem of instrument(en) het beste te laten uitkomen en professioneel te samplen. 

Huur een professionele muziek opnamestudio


In de professionele muziek opnamestudio van De Moor Creative Industries in Wijchen, is het mogelijk om jouw zang- of muziekproductie op te nemen. Onze muziek opname is zeer geschikt voor het opnemen van een breed palet aan muziekproducties. Als zanger(es), maar ook een koor of een band kunnen in onze studio plaatsnemen. Wij hebben voldoende plek voor een orkest voor het maken voor een perfecte digitale opname. Je krijgt begeleiding van onze engineers die de gehele opname in goede banen leiden en alles weten over de professionele opnameapparatuur. Jij hoeft je nergens druk om te maken en enkel te richten op je muziek. 

 

Een opnamestudio voor muziek huren van De Moor Creative Industries


Wanneer jij de wens hebt om jouw muziek of zang op te nemen, dan is een opnamestudio de beste manier om dit te doen. Je krijgt dan een professioneel opgenomen muziekopname die je desgewenst kunt verspreiden. Je kunt een opnamestudio voor muziek huren van De Moor Creative Industries. Wij zijn niet voor niets een veelgevraagde opnamestudio. Wij hebben een goed ingerichte opnamestudio´s met professioneel apparatuur en deskundigen in dienst die je begeleiden. Wil jij onze opnamestudio voor muziek huren? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.