AX5A5197.jpg

Rates

​Opnamestudio omgeving Arnhem

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Zoek je een professionele geluidsstudio in de nabijheid van Arnhem? 

Al 30 jaar weten meest veeleisende klanten de weg naar opnamestudio Arnhem te vinden.
opnamestudio Arnhem heeft zeer veel ervaring in het hoogwaardig opnemen van o.a. voice-overs. In een gezellige en inspirerende omgeving wordt er in alle rust gewerkt aan de Voice-overs voor onder andere bedrijfsfilms, documentaires en presentaties. De professionele technische medewerkers van opnamestudio Arnhem staan garant voor een geweldige geluidskwaliteit. En een relaxte werksfeer. Logisch dat veel klanten al jaren voor opnamestudio Arnhem kiezen. Ook kun je bij opnamestudio Arnhem terecht voor de productie van een compleet album van een band of de van opnames van vocalen of instrumenten. Ook voor muziekopnames en podcasts is onze opnamestudio Arnhem de ideale opnamestudio. De relaxte sfeer, de unieke authentieke inrichting en de vakkundigheid van de technici van opnamestudio Arnhem zorgen voor een perfect eindresultaat.

Onze opnamestudio Arnhem zijn voorzien van de meest moderne studio apparatuur

Er wordt in onze opnamestudio Arnhem gewerkt met de laatste versies van Protools, Nuendo en Cubase. Een zeer uitgebreide microfoonverzameling en hoge kwaliteit pre-amps en compressors zorgen er voor dat jouw multitrack opnames precies zo worden als je wilt. Naast hoogwaardige opname en  back line apparatuur beschikt opnamestudio Arnhem over veel vintage instrumentarium.

Je kunt bij opnamestudio Arnhem ook terecht voor post-productie, mixage, en soundscaping


Een enorme databank en soundlibrary zorgen er voor dat we de audio nabewerking  van jouw filmproductie kunnen realiseren. Opnamestudio Arnhem verzorgt ook de productie van op maat gemaakte achtergrond muziek. Indien gewenst rechtenvrij.