Rates

Opnamestudio

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Waarvoor wil jij een opnamestudio gebruiken?

Ben je een zanger(es) en wil jij nu wel eens je eigen single uitbrengen? Je hoeft helemaal geen professionele of bekende zanger te zijn om deze wens uit te laten komen. Jij kunt een opnamestudio huren, waar je ouw zangkwaliteit ten gehore brengt en waar professionele opnames plaatsvinden. Misschien is dit wel de start van je zangcarrière? Natuurlijk is een opnamestudio niet alleen voor zangers beschikbaar. Misschien bespeel je een instrument(en) en wil jij dit opnemen?

Daarnaast is een opnamestudio ook ideaal voor het gesproken woord. Een podcast beginnen is tegenwoordig erg populair en geen onderwerp is te gek. Door je podcasts in een professionele studio op te nemen, onderscheid jij je betreffende de kwaliteit van de vele podcasts met ´huiskamer´ kwaliteit. 
 

Compleet ingerichte opnamestudio´s
Wanneer je voor je audio-opnames behoefte hebt om een opnamestudio te huren, dan kan dit bij De Moor Creative Industries in Wijchen. Onze opnamestudio´s zijn compleet ingericht met professioneel opnameapparatuur en onze ervaren medewerkers zorgen voor een uitstekende opnamen en eventuele nabewerking en finetuning van de opname. Onze opnamestudio´s zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Wil je als zanger(es) één of meerdere nummers opnemen? Heb je een complete band of zelfs een orkest voor een opname? Ook hiervoor zijn onze opnamestudio´s geschikt. Natuurlijk hebben wij een ook opnamestudio met alle mogelijkheden om ontspannen te zitten om je podcasts op te nemen. Onze opnamestudio´s behoren technisch tot één van de beste opnamestudio´s die je in Nederland vindt. 

 

Een opnamestudio huren van De Moor Creative Industries


In het grote en uitgebreide pand van De Moor Creative Industries, vind je alle ruimtes die je nodig hebt voor professionele audio en video-opnames. Wij hebben één van de meest professionele opnamestudio´s, die je kunt huren per dag op per dagdeel. Naast onze opnamestudio huren, hebben wij ontspanningsruimtes om tussendoor te pauzeren en wij kunnen ook de catering voor je verzorgen. Verder hebben wij professionals ter beschikking waar je desgewenst een beroep op kunt doen. Wil jij onze opnamestudio huren? Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.