Rates

Muziekstudio

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Neem jouw muziek op in een professionele muziekstudio

Als zanger(es) of muzikant met ambitie, wil je op een gegeven moment je muziek delen met belangstellenden. Natuurlijk kun je muziek voor jezelf maken, maar als anderen ook van jouw muziek genieten, dan haal je hier veel voldoening uit. Misschien wil je wel heel bekend worden of wil jij jouw liedje aan een speciaal iemand laten horen? Alles is mogelijk als je jouw muziek opneemt in een professionele muziekstudio. Als jij een perfecte opname wilt, dan is een muziekstudio absoluut noodzakelijk. Een muziekstudio is geluiddicht, waardoor je geen last hebt van externe ruis of achtergrondgeluiden.

Alles voorhanden in professionele muziekstudio´s


Wanneer je op zoek bent naar muziekstudio´s voor het spelen en opnemen van jouw muziek, dan wil je betrouwbare kwaliteit. Het gaat immers wel om jouw muziek die op professionele wijze wordt opgenomen. Hiervoor kun je terecht in de zeer professionele muziekstudio´s van De Moor Creative Industries. Wij hebben diverse soorten studio´s voor creatievelingen die hun muziek op professionele wijze willen zingen/spelen en opnemen. Voor zangers en zangeressen, voor bands, orkesten of op welke manier je ook muziek wilt maken, het is mogelijk in onze studio en onder de perfecte omstandigheden. Natuurlijk hebben wij ook de professionals in dienst die de opnameapparatuur kunnen bedienen en jouw muziek kunnen bewerken. 
 

Een muziekstudio huren van De Moor Creative Industries

Wil jij jouw muziekprojecten vastleggen? Speel je muziek dan in de muziekstudio van De Moor Creative Industries. Bij ons kun je een muziekstudio huren waar jij professioneel aan de slag kunt. Onze muziekstudio is geluiddicht, zodat je geen achtergrondgeluiden hoort en onze professionele technici helpen je graag bij de opnames en het bewerken van je songs of muziekstukken. Onze muziekstudio is voorzien van een ontspanningsruimte om tussen de opnames door te pauzeren. Uiteraard hebben wij alle koffie- en theefaciliteiten en ook de catering verzorgen wij graag voor je. Wil jij onze muziekstudio huren? Neem dan contact met ons op.