Rates

Industriële foto locatie

Prijs per dag €875 ex
 
Ma t/m Vrij 09:00 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

TL Verlichting (3000K flickerfree LED Tubes)
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag

Ben je op zoek naar een mooie authentieke locatie voor film- en video opnamen?

Wij hebben een unieke plek voor film- en video opnamen. Op 3 locaties in ons pand ga je terug in de tijd. Terug naar eind jaren ’50, begin jaren ’60. Het gaat om de volgende ruimtes: El Cantina, een vintage fabriekskantine boordevol herinneringen uit vervlogen tijden. The Workshop, een werkplaats vol met roestig gereedschap en meer oud spul van zo’n 60 jaar geleden. The Factory, ook hier oude machines en gereedschap met een eigen verhaal. Alle 3 de ruimtes worden als geheel verhuurd en hier kun je in alles rust je gang gaan. Geef je creativiteit de vrije loop en maak unieke filmopnamen op deze bijzondere plek. 

Veel decor materiaal, props en apparatuur beschikbaar


Verder hebben we een magazijn met honderden zeldzame props die ingezet kunnen worden om jouw filmproductie op deze unieke industriële fotolocatie nog verder aan te kleden en nog origineler te maken. Maar ook qua de modernste techniek hebben we alles in eigen huis; Licht, camera’s, statieven, objectieven, microfoons, jib, filters en alle andere apparatuur die bijdragen aan succesvolle opnamen. 

Uitgebreide faciliteiten en uitstekende catering

Uiteraard beschikken we op deze originele industriële fotolocatie ook over kleedkamers en ruimtes voor visagie. Verder zijn er uitgebreide cateringmogelijkheden, zodat ook dat goed geregeld is. Informeer geheel vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden van deze unieke vintage locatie.