AX5A8088.jpg

Rates

Greenscreen studio omgeving Venlo

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Professionele greenscreen studio in de buurt van Venlo

Als je op zoek bent naar een professionele greenscreen studio in de buurt van Venlo dan ben je bij De Moor aan het juiste adres. Greenscreen zoals gebruikt in de greenscreen studio Venlo is een  techniek die erg veel wordt toegepast in de video en film wereld. Met behulp van greenscreen kunnen presentators voor elke gewenste achtergrond geplaatst worden. Je kent het wel van de weerberichten op TV. De presentator staat voor een groene wand waar de weerkaart digitaal overheen wordt gelegd.

De techniek van greenscreen studio omgeving Venlo

Alle techniek die nodig is voor greenscreen opnames bij  greenscreen studio Venlo is aanwezig. Voor de perfecte greenscreen opname is een strakke achtergrond van een specifieke kleur groen belangrijk. Greenscreen studio Venlo beschikt over deze achtergrond in formaat 5m x 3,5 m x 7 m. Natuurlijk beschikt greenscreen studio Venlo over de juiste belichting van de goede kleur en lichtsterkte die nodig is voor een goede opname. Er komt echter meer kijken bij het maken van een perfecte greenscreen opname. De technici van greenscreen studio Venlo hebben veel ervaring en vakmanschap om de perfecte greenscreen omstandigheden te realiseren.

Werken met je eigen crew en camera bij greenscreen studio omgeving Venlo


Je kunt bij greenscreen studio Venlo natuurlijk werken met je eigen crew en camera maar je kunt het jezelf makkelijk maken door gebruik te maken van onze technici en cameratechniek. Wil je opnemen met of zonder geluid, en gebruik maken van de autocue…. Het kan allemaal bij greenscreen studio Venlo. De Moor beschikt over uitgebreide kleedkamer faciliteiten en ruime gratis parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van greenscreen studio Venlo zijn voldoende cateraars waar we goede afspraken mee hebben gemaakt over de eventuele verzorging van de lunch. Ook belangrijk!