AX5A8088.jpg

Rates

Greenscreen studio omgeving Eindhoven

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Wil jij een greenscreen studio huren?

Bij De Moor Studio’s Den Bosch kun je eenvoudig een geavanceerde greenscreenstudio of greenscreen studio huren. In onze greenscreen studio hangt een vast flickervrij ledgrid met talloze mogelijkheden. Ook beschikken wij over eventueel extra licht. Indien daar behoefte aan is kun je bij ons ook camera’s en eventuele bediening inhuren. Ook microfoons zijn beschikbaar. Greenscreen studio Den Bosch  heeft werkelijk alles in huis om een perfecte video op te nemen. Je kunt bij ons 7 dagen in de week terecht en ook in de avonduren kun je bij De Moor Studio’s video- en film opnames maken in onze greenscreen studio. Informeer geheel vrijblijvend naar onze scherpe tarieven. Bij het boeken van meerdere aansluitende dagen kunnen wij uiteraard een passende en voordelige prijs maken.

Bij de greenscreen Den bosch is alles dik in orde voor iedere video- of filmproductie.


Elke videograaf of filmmaker voelt zich thuis in de filmstudio’s van De Moor. Of het nu gaat om een commercial, productvideo, videoclip of bedrijfsvideo bij Greenscreen is eigenlijk alles mogelijk. De Moor filmstudio’s Nijmegen werkt met gerenommeerde merken als Canon, Arri, Blackmagic, Sony, Manfrotto, Seinnheiser, Røde, Aperture, Shure, Zeiss, Creamsource en Apple. Ook hebben we een groot magazijn met unieke props om elke productie te ‘verrijken’. Al meer dan 25 jaar is De Moor Filmstudio’s Nijmegen het perfecte adres als het gaat om professionele video- en filmopnames. Dus voor het beste beeld en het mooiste geluid ga je naar De Moor Film studio’s in Wijchen vlakbij Nijmegen.

 

Goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid en uitgebreide cateringmogelijkheden
 

We zijn zeer goed bereikbaar en hebben uiteraard een gratis parkeergelegenheid en zijn mede daardoor de uitgelezen greenscreen studio in Nijmegen en omgeving. Door een nauwe samenwerking met de beste lokale cateraars zijn we in staat om ook de inwendige mens te verzorgen.  Voor film en video en alles wat er bij komt kijken is De Moor filmstudio’s Nijmegen dan ook het aangewezen adres. Onze ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor creatieve producties. Huren bij De Moor Filmstudio’s is dan ook de basis voor een succesvolle productie.

 

In onze greenscreen studio kun je in alle rust en volledig zelfstandig werken