AX5A8088.jpg

Rates

Greenscreen studio omgeving Arnhem

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Professionele greenscreen studio in de nabijheid van Arnhem

Ben je op zoek naar een professionele greenscreen studio in de nabijheid van Arnhem? Greenscreen zoals gebruikt in de greenscreen studio Arnhem is een geweldige techniek die veel wordt gebruikt in de wereld van video en film. Met deze greenscreen techniek kunnen presentaties voor iedere achtergrond plaatsvinden. Het is vooral bekend van de weerberichten op televisie. De presentator staat voor een groene wand waar digitaal de weerkaart overheen wordt gelegd.

Alle benodigde techniek bij  greenscreen studio Arnhem

Alle benodigde techniek is bij  greenscreen studio Arnhem in huis om je greenscreen opnames te maken. Voor een geslaagde greenscreen opname is een egale achtergrond van een bepaalde kleur groen noodzakelijk. Bij greenscreen studio Arnhem is deze achtergrond in formaat 5m x 3,5 m x 7 m aanwezig. Uiteraard beschikt greenscreen studio Arnhem over de perfecte belichting van de juiste kleur en lichtsterkte die nodig is voor een succesvolle opname. Er komt echter meer kijken bij het maken van een geslaagde greenscreen opname dan een goede achtergrond en de belichting. De lichttechnici van greenscreen studio Arnhem hebben ruime ervaring en kennis om de perfecte greenscreen omstandigheden te realiseren.

Aan de slag met je eigen camera en crew bij greenscreen studio Arnhem


Je kunt bij greenscreen studio Arnhem aan de slag met je eigen crew en camera, maar als je het jezelf gemakkelijk wilt maken kun je natuurlijk ook gebruik te maken van onze cameratechniek en technici. Opnames zonder of met geluid, of gebruik maken van de autocue…. Alles is mogelijk bij greenscreen studio Arnhem . Ruime parkeergelegenheid en kleedkamer faciliteiten zijn bij De Moor aanwezig. In de nabije omgeving van greenscreen studio Arnhem zijn voldoende cateraars waarmee we goede afspraken hebben gemaakt over de eventuele verzorging van je lunch. Ook belangrijk!