AX5A8088.jpg

Rates

Greenscreen studio

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Wil je een professionele greenscreen studio huren?

Greenscreen zoals gebruikt in de greenscreen studio van De Moor is een fantastische techniek welke veel wordt gebruikt in de  wereld van video en film. 
Door middel van deze greenscreen techniek kunnen presentaties voor iedere gewenste achtergrond plaatsvinden. Je kent het wel van de weerberichten op televisie. Voor een groene wand staat de presentator waar digitaal de weerkaart overheen wordt gelegd.

Bij de greenscreen studio van De Moor hebben we alle greenscreen techniek in huis

Noodzakelijk voor een geslaagde greenscreen opname is een egale achtergrond van een bepaalde kleur groen. Bij de greenscreen van De Moor is zo’n professionele achtergrond aanwezig. Tevens beschikt greenscreen studio van De Moor over de juiste belichting van de goede kleur en lichtsterkte die nodig is voor een succesvolle greenscreen opname. Bij het maken van een geslaagde greenscreen opname komt echter meer kijken dan de juiste achtergrond en de goede belichting. De lichttechnici  van De Moor hebben veel ervaring en de kennis om de perfecte greenscreen omstandigheden te realiseren. Natuurlijk kun je bij de greenscreen studio van De Moor aan de slag met je eigen apparatuur en crew maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken door gebruik te maken van onze cameratechniek en technici. Wil je opnames met of zonder geluid, of gebruik maken van autocue of teleprompter…. Het is allemaal mogelijk bij de greenscreen studio van De Moor.

Parkeren voor de deur en catering kan worden verzorgd


Uitgebreide kleedkamer faciliteiten en ruim voldoende parkeergelegenheid zijn aanwezig. In de nabije omgeving van De Moor zijn voldoende cateraars waarmee we goede afspraken hebben gemaakt over de eventuele verzorging van je lunch. Ook belangrijk!