AX5A5518.jpg

Rates

Audio

Prijs per dagdeel:

(09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30)

Andere tijden in overleg

Studio incl. engineer: €500
 
      Koffie en Thee: Inbegrepen​
      Catering: Op aanvraag

      Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
      Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW

Zoek je een professionele geluidsstudio in Nijmegen? 

Al bijna 30 jaar weten veeleisende professionele klanten de weg naar geluidsstudio Nijmegen te vinden.
Geluidsstudios Nijmegen heeft dan ook zeer veel ervaring in het professioneel opnemen van o.a. voice-overs. In een fraaie en zeer inspirerende omgeving kan er in alle rust worden gewerkt aan de voice-over opnames voor o.a. bedrijfsfilms, documentaires en presentaties. De professionele technici van geluidsstudio Nijmegen staan garant voor een prettige werksfeer en een sublieme geluidskwaliteit. Niet voor niets kiezen veel klanten al jaren voor geluidsstudio Nijmegen.

Ook voor muziekopnames is onze muziekstudio Nijmegen de perfecte opnamestudio

Of het nu gaat om een complete album productie van een band of de opnames van  vocalen of instrumenten van uw productie.  De relaxte sfeer, de unieke authentieke inrichting en de vakkundigheid van de technici van muziekstudio Nijmegen zorgen voor een perfect eindresultaat. Onze geluidsstudio’s Nijmegen zijn voorzien van de meest moderne studio apparatuur. Er wordt in onze geluidsstudio’s Nijmegen gewerkt met de laatste versies van Protools, Nuendo en Cubase.  Een zeer uitgebreide microfoon verzameling en hoge kwaliteit pre-amps en compressors zorgen er voor dat  jouw multi-track opnames precies zo worden als je wilt.

Ook backline en instrumentarium beschikbaar

Naast de benodigde opname apparatuur beschikt geluidsstudio Nijmegen over veel instrumentarium en back line apparatuur van hoge kwaliteit. Naast het opnemen van bands en artiesten in onze muziekstudio Nijmegen kun je bij muziekstudio Nijmegen ook terecht voor mixage, post-productie en soundscaping. Een enorme Library en databank maken het mogelijk dat we de post productie van jouw videomateriaal helemaal naar wens kunnen verzorgen. Uiteraard verzorgen wij bij muziekstudio Nijmegen ook de productie van op maat gemaakte achtergrond muziek. Desgewenst rechtenvrij.