Rates

Geluidstudio

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Maak perfecte audio-opnames in een geluidsstudio

Een geluidsstudio is een studio waar allerlei soorten van audio-opnames gemaakt kunnen worden. Denk aan een muziekproductie. Zangers, zangeressen en muzikanten kunnen zich in een geluidsstudio volledig uitleven zonder overlast te bezorgen. Een goede geluidsstudio is namelijk geluiddicht en zal nooit voor overlast in de omgeving zorgen. Niet alleen muziek, ook het gesproken woord kan opgenomen worden in een geluidsstudio. Denk aan de opname van de tegenwoordig zeer populaire podcasts. Misschien wil je een audio-interview opnemen, een radio-opname of voor blinden en slechtzienden een instructie of boek voorlezen? Het is allemaal mogelijk onder de beste omstandigheden, door een geluidsstudio te huren.

Goed ingerichte geluidstudio´s
Niet iedere ruimte kun je zomaar een geluidstudio noemen. Er zijn nogal wat eisen die hieraan gesteld worden en dan gaat het vooral om de akoestiek. In een geluidstudio moet je er op aankunnen, dat je de perfecte akoestiek voorhanden hebt. Geen galm en er mogen ook geen achtergrondgeluiden te horen zijn. Daarom zijn geluidstudio´s altijd geluiddicht gemaakt. Als jij een geluidsstudio nodig hebt voor jouw audioproject, dan kun je deze ruimte huren bij De Moor Creative Industries in Wijchen (bij Nijmegen). In onze geluidstudio´s met perfecte akoestiek, staat bovendien opnameapparatuur van de allerhoogste kwaliteit. Tevens hebben wij de beste vakmensen in dienst die jouw audio-opnames professioneel begeleiden. 

 

Een geluidstudio huren bij De Moor Creative Industries


Wil jij muziek of tekst opnemen? Dan kun je een geluidstudio huren bij De Moor Creative Industries. Al vele jaren hebben in onze film- en geluidstudio´s vele professionele opnames plaatsgevonden. Of je nu een artiest bent of bedrijfsmatig een geluidsopname wilt maken, bij ons zijn alle soorten projecten mogelijk. Hierbij wordt je bijgestaan door deskundige medewerkers, die alles weten over professionele opnames. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een geluidstudio huren bij ons? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken.