AX5A5197.jpg

Rates

​Fotostudio omgeving Venlo

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Fotostudio nodig in Venlo? Fotostudio huren?

Bij De Moor verhuren we fotostudio’s voor alle soorten fotoshoots. Van modelfotografie tot productfotografie en van portretfotografie tot alle andere vormen van creatieve fotografie.
Onze fotostudio’s zijn zeer ruim opgezet en we beschikken over verschillende ruimtes met verschillende neutrale achtergronden. Er is een aparte ruimte voor visagie en er is een grote kleedkamer met diverse spiegels aanwezig. Doordat onze fotostudio’s ruim zijn opgezet kun je in alle rust en privacy aan jouw productie werken.

We hebben ook heel veel licht in huis bij De Moor Fotostudio omgeving Venlo.

Licht is waar het bij fotografie om draait. Gelukkig beschikken we bij De Moor fotostudio omgeving Venlo over een groot magazijn met professioneel licht. We hebben een complete selectie van Arri spots in vele wattages, maar we hebben ook diverse soorten LED verlichting in huis. Je kan dus bij ons meer huren dan alleen een fotostudio. We hebben exact datgene dat jij nodig hebt. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

De Moor fotostudio’s omgeving Venlo met een magazijn vol aan decormateriaal en props.


Uniek aan De Moor fotostudio’s is ook dat we een magazijn gevuld met honderden oude en nieuwe props tot onze beschikking hebben. Deze kunnen worden ingezet voor jouw project. Informeer vrijblijvend naar de talloze mogelijkheden. Ook kunnen we meedenken in jouw decor en het eventueel produceren. Mocht er behoefte aan catering zijn dan kunnen wij dat uiteraard ook verzorgen. Door goede afspraken met lokale cateraars kunnen we een breed scala aan catering aanbieden.