AX5A5197.jpg

Rates

​Fotostudio omgeving Eindhoven

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Fotostudio nodig in Eindhoven? Fotostudio huren?

Bij De Moor verhuren we fotostudio’s voor alle soorten fotoshoots. Van modelfotografie tot productfotografie en van portretfotografie tot alle andere vormen van creatieve fotografie.
Onze fotostudio’s zijn zeer ruim opgezet en we beschikken over verschillende ruimtes met verschillende neutrale of gekleurde achtergronden. Er is een ruimte voor visagie en er is een grote kleedkamer met spiegels aanwezig. Doordat onze fotostudio’s ruim zijn opgezet kun je in alle rust en privacy werken.

 

De Moor Fotostudio Eindhoven beschikt over een groot scala aan lichtapparatuur

Licht is alles. Gelukkig beschikken we bij De Moor fotostudio omgeving Eindhoven over een groot magazijn met professioneel licht. We hebben de vertrouwde Arri spots, maar we hebben ook heel veel hoogwaardige LED verlichting in huis. 

 

De Moor fotostudio’s Eindhoven, een magazijn vol aan decormateriaal en props

Uniek aan De Moor fotostudio’s is ook dat we een groot magazijn gevuld met honderden props tot onze beschikking hebben. Deze kunnen uiteraard worden ingezet voor jouw project. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij ook de catering verzorgen. We kunnen een uitgebreid assortiment aanbieden van door onze geselecteerde lokale cateraars. Verse broodjes, verse salades, alles is leverbaar.