Een mooie fotoshoot locatie huren

Wil jij een mooie fotoshoot organiseren? Dit kan als kledingbrand voor een reclamecampagne, waarbij je een fotoshoot van modellen met jouw kleding maakt. Een fotoshoot kan ook plaatsvinden van producten die je verkoopt. Een fotoshoot locatie huren is dan een goede oplossing om prachtige foto´s te schieten. Uiteraard is het ook mogelijk om als privépersoon een fotoshoot locatie te huren. Misschien wil je een mooie familiefoto maken of ben je gespecialiseerd in het maken van portretten op een neutrale achtergrond? Juist dan is een fotoshoot locatie zeer geschikt. In een fotostudio zijn alle faciliteiten aanwezig voor het maken van de perfecte foto´s.

Wat mag je verwachten van het huren van een fotoshoot locatie?


Wil jij een fotostudio huren voor een fotoshoot locatie? Neem dan contact op met De Moor Creative Industries. Wij bieden een prachtige en zeer professioneel ingerichte fotostudio aan, die door iedereen gehuurd kan worden. Of je nu zelf een fotograaf bent die op zoek is naar een locatie of dat je voor jouw project een fotograaf inhuurt, wij verzorgen voor jou de perfecte omstandigheden. Denk aan een optimale verlichting. Onze studio is voorzien van een basisverlichting van 5600K, wat als daglicht wordt gezien. Wij hebben ook andere mogelijkheden voor nog fellere of andere kleur verlichting. De witte limbowand met een breedte én diepte van 6 meter, zorgt voor een neutrale achtergrond en is voldoende voor fotoshoots met groepen mensen of grote objecten.
 

Bij De Moor Creative Industries een locatie huren voor een fotoshoot


Wil jij bij De Moor Creative Industries een locatie huren voor een fotoshoot? Wij hebben hiervoor professionele fotostudio´s, die je per dagdeel of voor een hele dag kunt huren. Of je nu een fotoshoot maakt van één persoon, een hele groep of zeer gedetailleerde foto´s van objecten, bij ons is dit alles mogelijk. Naast onze fotostudio, kun je ook bij ons terecht voor een filmstudio en hebben wij diverse andere ruimtes waar je gebruik van kunt maken, zoals een kleedkamer of ontspanningsruimte. Wil je weten hoe jij onze fotostudio kunt huren? Neem dan gerust contact met ons op. 

Rates

Fotoshoot locatie huren

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag