Ben je op zoek naar een geschikte fotolocatie binnen?

Hoe maak je de perfecte foto? Bij een foto gaat het niet alleen om het voorwerp of de persoon die je fotografeert. Voor een goede foto zijn er meerdere factoren die een rol spelen. Zo is de belichting erg belangrijk. Daglicht is voor fotografen het beste licht voor een mooie foto. Hoe de belichting is, hangt af van de locatie, waardoor ook de locatie belangrijk is voor een goede foto. Misschien komt de locatie helemaal niet op de foto voor, de locatie bepaalt doorgaans wel hoe de verlichting is en de achtergrond van de foto. Veel fotografen kiezen voor hun fotoshoot vaak voor een fotolocatie binnen.

Waar moet jouw binnen fotolocatie aan voldoen?


Iedereen kan andere eisen stellen aan een binnen fotolocatie. Dit is vooral afhankelijk van welk soort fotoshoot je maakt. Maak je een fotoshoot met een groep mensen, van een gezin of misschien van bepaalde voorwerpen? Wel zijn er enkele eisen die voor alle fotografen erg belangrijk zijn. Ook een binnen fotolocatie moet perfecte verlichting hebben. Aangezien daglicht het beste licht is voor de mooiste foto´s, moet dit op een binnenlocatie goed nagebootst worden. In de fotostudio van De Moor Creative Industries is dit goed gelukt. Wij werken met 5600K LED verlichting, wat gelijkstaat aan daglicht. Wil je juist andere soorten verlichting of in het donker fotograferen? Ook dit is in onze binnen fotolocatie mogelijk. 
 

 

Een fotolocatie binnen huren bij De Moor Creative Industries
Bij De Moor Creative Industries beschikken wij over een groot pand met diverse foto- en filmstudio´s. Wil jij een fotolocatie binnen huren, dan kan dit bij ons. Bij ons mag je de meest professionele fotostudio´s verwachten. Wij hebben professionele belichting en de ruimte is helemaal opgezet om een mooi fotoshoot te maken. Ook hebben wij overige ruimtes waar je terecht kunt voor een fotoshoot, zoals onze industriële locaties. Wil je meer weten over de voorwaarden voor het huren van onze fotostudio? Neem contact met ons op, wij leggen je graag onze dienstverlening uit. 

 

Rates

Fotolocatie binnen 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag