Rates

Foto film studio

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Heb jij een foto en film studio nodig?

Er zijn vele situaties te bedenken dat je als professional of als amateur een foto film studio nodig hebt om je creaties uit te werken. Denk aan de fotograaf die de meest optimale belichting nodig heeft voor dé perfecte foto, de filmmaker die een scene wil opnemen onder perfecte omstandigheden of de creatieve ondernemer die zijn/haar bedrijf via een reclamefilm wil promoten. De omstandigheden voor dergelijke opnames zijn meestal niet thuis, op kantoor of in een andere ruimte te vinden. Huur daarom een foto en film studio van De Moor Creative Industries, zodat jouw opnames altijd onder professionele omstandigheden plaatsvinden. 

Foto en film studio´s voor al jouw creatieve uitspattingen


Er is in Nederland heel wat creativiteit te vinden. Alleen wordt dit niet altijd uitgebaat onder de juiste omstandigheden. In de foto en film studio´s van De Moor Creative Industries, vind je deze omstandigheden wel. Sterker nog, je kunt jouw foto en film studio inrichten op de wijze zoals jij wilt en desgewenst ook door professionele stylisten. Wij bieden jou de allerbeste omstandigheden in onze foto en film studio´s. In onze studio hangt altijd professionele verlichting. Als basislicht hebben wij 5600K verlichting. Dit is daglichtverlichting zonder dat de verlichting door externe omstandigheden wordt verstoord. Heb je meer of andere verlichting nodig? Dan hebben wij die ook. Heb je de studio nodig voor filmopnames? Wij hebben ook alle inrichtingen en accessoires die jij voor je films nodig hebt. 
 

 

Een foto en film studio huren van De Moor Creative Industries


Met welk project jij ook bezig bent, als je hiervoor een professionele studio nodig hebt, dan kun je een foto en film studio huren bij de Moor Creative Industries. Onze studio´s zijn specifiek ingericht voor het maken van foto- en filmopnames onder de beste omstandigheden. In onze studio´s is het mogelijk om zeer professionele foto´s te maken op een witte achtergrond of films in een door jouw bedacht decor. Wij verhuren onze foto en film studio´s per dag of per dagdeel. Wil je meer weten over onze studio´s en dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.