AX5A5197.jpg

Rates

​Filmstudio omgeving Venlo

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Een professionele filmstudio in Venlo huren?

Dan ben je bij De Moor Filmstudio’s aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar hebben wij filmstudio’s die wij verhuren aan filmmakers en videograven. In Wijchen, op een kleine 45 minuten rijden van Venlo, hebben wij diverse filmstudio’s ter beschikking voor jouw video-of film productie. Mooie ruim opgezette studio’s die te huur zijn voor videoclips, product video’s en andere film- of video toepassingen. Ook voor het filmen van commercials zijn wij uitermate geschikt. 

 

Filmstudio’s te huur met of zonder apparatuur

Uiteraard kun je je eigen equipment meenemen, maar mocht je gebruik willen maken van onze apparatuur dan behoort dit tot de mogelijkheden. We beschikken over hoogwaardige videocamera’s waarmee je in Full HD, 4K of 8K kan draaien. Ook hebben we heel veel licht beschikbaar als daar behoefte aan is. Maar ook statieven, filters, backdrops, microfoons en props hebben we in huis. Indien gewenst kun je bij ons meer huren dan alleen de studioruimtes. Maar ook visagie en decorbouw hebben we in huis.

Uitgebreide faciliteiten en catering

Naast de moderne filmstudios hebben we ook uitgebreide faciliteiten als productiekantoren, kleedkamers, ruimte voor visagie en ontspanningsruimtes. Wanneer je bij De Moor filmstudio’s omgeving Venlo een studio huurt kun je hier uiteraard gebruik van maken. Een dag filmen gaat niet zonder goede catering. Op verzoek van jou kunnen we catering aanbieden van onze lokale partners zodat je ook daarin ontzorgt wordt. Service aan onze klanten staat bij ons met hoofdletters geschreven. We beschikken verder over een grote gratis parkeerplaats maar we zijn ook met het openbaar vervoer prima te bereiken.