AX5A5197.jpg

Rates

​Filmstudio omgeving Nijmegen

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Wil jij een professionele filmstudio in Nijmegen huren?

Bij De Moor Studio’s Nijmegen kun je heel eenvoudig een geavanceerde filmstudio huren en boeken. De Moor heeft verschillende filmstudio’s in diverse maten beschikbaar. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreid arsenaal aan licht. We zijn zeer goed bereikbaar en hebben een uitgebreide gratis parkeergelegenheid en zijn mede daardoor de uitgelezen filmstudio in Nijmegen en omstreken. In onze filmstudio’s kun je in alle rust en volledig zelfstandig werken. We beschikken uiteraard over kleed- en ontspanningsruimtes. Ook hebben we gratis wifi en schenken we een goede gratis kop koffie. 

 

De Moor Studio’s, een one-stop-shop voor elke film- of video productie.


Desgewenst kun je bij ons ook hoogwaardige camera’s en eventuele professionele bediening inhuren. De Moor filmstudio’s Nijmegen heeft werkelijk alles in huis om een perfecte video op te nemen. Bij De Moor kun je 7 dagen in de week terecht en ook in de avonduren kun je bij De Moor video- en film opnames maken. Informeer geheel vrijblijvend naar onze concurrerende tarieven. Bij het boeken van meerdere aansluitende dagen kan De Moor filmstudio’s uiteraard een passende en voordelige prijs op maat maken. Door een nauwe samenwerking met de beste lokale cateraars zijn we in staat om ook de inwendige mens te verzorgen.  Voor film en video en alles wat er bij komt kijken is De Moor filmstudio’s Nijmegen dan ook het aangewezen adres. Onze ruimtes zijn bij uitstek geschikt voor creatieve producties. Huren bij De Moor Filmstudio’s is dan ook de basis voor een succesvolle productie.

 

Bij de Moor Studio’s Nijmegen is alles dik in orde voor iedere video- of filmproductie.


Elke videograaf of filmmaker voelt zich thuis in de filmstudio’s van De Moor. Of het nu gaat om een commercial, productvideo, videoclip of bedrijfsvideo bij de Moor filmstudio’s is eigenlijk alles mogelijk. De Moor filmstudio’s Nijmegen werkt met gerenommeerde merken als Canon, Arri, Blackmagic, Sony, Manfrotto, Seinnheiser, Røde, Shure, Zeiss en Apple. Ook hebben we een groot magazijn met unieke props om elke productie te ‘verrijken’. Al meer dan 25 jaar is De Moor Filmstudio’s Nijmegen het perfecte adres als het gaat om professionele video- en filmopnames. Dus voor het beste beeld en het mooiste geluid ga je naar De Moor Film studio’s in Wijchen vlakbij Nijmegen.