AX5A5197.jpg

Rates

​Filmstudio omgeving Eindhoven

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

De Moor filmstudio’s eenvoudig te bereiken vanuit Eindhoven

Al ruim 25 jaar verhuren wij onze moderne filmstudio’s aan filmmakers en videograven. Op zo’n kleine 40 minuten rijden van Eindhoven, hebben wij verschillende filmstudio’s voor jouw film- of video productie. We hebben zeer ruime filmstudio’s die te huur zijn voor product video’s, videoclips, commercials en andere film- of video toepassingen. Alle dagen van de week zijn we open en ook ’s avond kun je onze filmstudio’s huren.

Wij verhuren filmstudio’s, maar ook apparatuur

Uiteraard kun je je eigen gear meenemen wanneer je bij De Moor een filmstudio huurt, maar we hebben ook veel equipment op voorraad. We beschikken over camera’s, licht, statieven, microfoons en andere randapparatuur. Je kunt met onze camera’s in alle beeldresoluties opnemen; Full HD, 4K en 8K. Uiteraard hebben we ook beeld- en geluidsmonitors. Ook leveren we desgewenst draadloze dasspeldmicrofoons als je die nodig mocht hebben. Ook op het vlad van decorbouw hebben we expertise in huis.
 

Uitgebreide faciliteiten en catering

Op een oppervlakte van 1400m2 hebben we naast onze filmstudios ook alle andere faciliteiten zoals, kleedkamers, keuken, visagieruimte, productiekantoren en ontspanningsruimtes. Wanneer je bij ons een filmstudio huurt kun je in alle rust aan je productie werken. We doen er alles aan zodat je je thuis voelt en doen er dan ook alles aan zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met het creatieve proces. Catering zien wij bij de Moor ook als een belangrijk aspect op een draaidag. Wij hebben met onze lokale cateraars goede afspraken en kunnen heerlijke verse maaltijden leveren zodat je ook daar niet mee bezig hoeft te zijn. Het huren van een filmstudio bij De Moor is efficiënt en productief.