AX5A5197.jpg

Rates

​Filmstudio omgeving Den Bosch

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Voor Den Bosch en omstreken is De Moor Filmstudio’s de locatie voor elke videograaf.

Voor Den Bosch en omstreken beschikken wij over de ideale filmstudio’s. Bij De Moor filmstudio’s Den Bosch kun je per dag of dagdeel de filmstudio huren die bij jou past. Ook hebben we een uitgebreid lampenpakket zodat je elk gewenst lichtplan in onze De Moor filmstudio’s kunt uitvoeren. De Moor filmstudio’s beschikt, indien daar behoefte aan is, ook over camera’s, lenzen en andere noodzakelijke gear. Uiteraard kun je ook met je eigen apparatuur bij De Moor komen filmen of je video opnemen. 

 

De Moor Filmstudio’s heeft alles onder één dak.


Veel videograven en professionele filmers weten de weg naar De Moor filmstudio’s Den Bosch te vinden. Wij vinden dat onze klanten in alle rust moeten kunnen werken en dat kan zeker in onze ruim opgezette studio’s. We zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer. Ook hebben wij een grote gratis parkeerplaats. We hebben uiteraard kleed- en visagie ruimtes, maar we hebben ook uitgebreide ontspanningsmogelijkheden. Door goede afspraken met lokale restaurants en cateraars kunnen we ook op culinair gebied onze klanten top kwaliteit bieden. 

 

Bij de Moor Filmstudio’s is indien gewenst ook alle apparatuur aanwezig.

 
Ook zijn er bij de Moor filmstudio’s Den Bosch uitgebreide mogelijkheden om apparatuur te huren. We beschikken over camera’s, objectieven en kunnen zowel Full HD, 4K en 8K camera’s aanbieden. Uiteraard hebben we ook de juiste lampen en bijbehorende statieven op voorraad. Ook hebben we in een van de filmstudio’s een permanent LED grid dat grote belichtingsmogelijkheden biedt. Ook hebben we een grote voorraad props die kunnen worden ingezet om jouw productie nog ‘rijker’ te maken. Dus voor een video of filmshoot ben je bij De Moor Filmstudios aan juiste adres. Videoclip, productshoot, of bedrijfsreportage bij De Moor is alles mogelijk. We zijn 7 dagen in de week geopend en ook in de avonduren zijn er veel mogelijkheden. De Moor filmstudio’s omgeving Den Bosch werkt met gerenommeerde merken als Arri, RED, Blackmagic, Canon,Sony, Manfrotto, Røde, Sennheiser, Shure, Zeiss, Microsoft en Apple. Al meer dan 25 jaar is De Moor Filmstudio’s het ideale adres als het gaat om de beste video- en filmopnames. Dus voor het beste beeld en het mooiste geluid ga je naar De Moor filmstudio’s in Wijchen op een half uurtje rijden van Den Bosch.