AX5A5197.jpg

Rates

​Filmstudio omgeving Arnhem

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht): €200 * 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De witte limbowand is 6m breed, 3,4m hoog en 6m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
* Exclusief 25% weekendtoeslag
 

 

 

Op zoek naar een professionele filmstudio in Arnhem?

Dan is De Moor Filmstudio’s de juiste plek. Ruim 25 jaar hebben wij filmstudio’s die wij verhuren aan filmmakers en videograven uit heel Nederland. In Wijchen, op nog geen 25 minuten rijden van Arnhem, hebben wij hoogwaardige filmstudio’s te huur voor jouw film- of video productie. We beschikken over ruime geavanceerde studio’s die te huur zijn voor commercials, videoclips, bedrijfsvideo’s, product video’s en andere film- of video toepassingen. Zowel voor beeld als geluidsopnamen voldoen onze filmstudio’s aan de allerhoogste eisen. We zijn 7 dagen in de week geopend en ook in de avonduren zijn er uitgebreide mogelijkheden.

 

Indien gewenst zijn we een one-stop-shop.


Uiteraard mag je je eigen apparatuur meenemen naar onze filmstudio’s, maar mocht je gebruik willen maken van onze gear dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden. We hebben de laatste technieken in huis en beschikken over hoogwaardige videocamera’s waarmee je in alle formaten in Full HD, 4K of 8K kan draaien. Ook hebben we heel veel licht beschikbaar mocht daar behoefte aan zijn. Maar ook statieven, filters, jib en props hebben we op voorraad. Door onze jarenlange ervaring weten we wat jouw behoeften zijn en kunnen jou daarin dan ook ruimschoots faciliteren.

 

Alle faciliteiten aanwezig en ook catering is beschikaar

Bij het huren van onze filmstudio’s kun je uiteraard ook gebruik maken van alle andere aanwezige faciliteiten zoals kleedkamers, keuken, visagieruimtes, productiekantoren en ontspaningsruimtes. Je kunt hier in alle rust aan je productie werken om tot een maximaal resultaat te komen. Doordat wij goede afspraken hebben met onze lokale cateraars zijn er heel veel mogelijkheden voor een catering op maat. Of het nu om het broodje gaat of een verse salade wij regelen het! Service naar de gasten van De Moor filmstudio’s staat bij ons met hoofdletters geschreven. Jij, maar ook jouw crew en klanten zijn bij ons koning!