Rates

Filmstudio

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Huur een filmstudio voor jouw filmopnames

Ben jij een filmmaker en heb je een decor nodig die je niet op een andere plek kunt realiseren? Huur dan een professionele filmstudio. Een filmstudio is helemaal gericht op het maken van films en video´s en dit onder de perfecte omstandigheden. Ook als bedrijf kun je behoefte hebben aan een filmstudio, bijvoorbeeld om een reclamefilm of een instructiefilm op te nemen. Een filmpje op je bedrijfswebsite zegt namelijk meer dan een lap tekst. Of je nu een professionele filmmaker bent of een amateur, in de juiste omgeving een film wilt opnemen, kan door een filmstudio van De Moor Creative Industries te huren. 

Compleet ingerichte filmstudio´s


Als het om de verhuur van filmstudio´s gaat, dan is geen enkel project hetzelfde. Daarom is in de filmstudio´s van De Moor Creative Industries alles mogelijk. Wil jij een filmstudio inrichten met een compleet interieur voor een speelfilm, serie of soap? Is het de bedoeling om een talkshow op te nemen en wil je een zakelijke inrichting? Het is allemaal mogelijk in onze filmstudio´s. Wij hebben een uitgebreid assortiment van interieurinrichtingen en accessoires die je voor het inrichten kunt gebruiken en desgewenst ingericht door onze stylisten. Het is bij ons ook mogelijk om de greenscreen studio te huren. Deze studio bevat een greenscreen wand, zodat de mogelijkheden nog groter worden. 

 

Een filmstudio huren van De Moor Creative Industries

 

Wat jij ook wilt (laten) filmen, een complete film, een reclamefilm, videoclip of instructiefilm, iedereen is welkom om een filmstudio te huren van De Moor Creative Industries. Onze filmstudio´s zijn één van de beste en meest professionele studio´s van het land en in het beheer van professionals die je verder kunnen helpen bij jouw project. Bij onze filmstudio´s vindt je verder alle faciliteiten, zoals kleedkamers, ontspanningsruimtes en een keuken. Ook de catering kunnen wij voor je regelen. Huur per dag of per dagdeel op werkdagen of eventueel in het weekend. Wil jij ook een filmstudio huren? Neem dan gerust contact met ons op.