AX5A8088.jpg

Rates

Chromakey studio
omgeving Nij

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Zoek je een chromakey studio in de buurt van Nijmegen

Chromakey zoals gebruikt in de chromakey studio Nijmegen is een fantastische techniek welke niet meer weg te denken is uit wereld van video en film. Door middel van deze Chromakey techniek kunnen acteurs en objecten voor iedere gewenste achtergrond worden geplaatst. De meeste mensen kennen het van de presentatie van het weer op televisie. De presentator staat in de studio voor een groene wand waar digitaal de weerkaart overheen wordt gelegd.

Alle techniek is in huis bij De Moor Chromakey Studio Nijmegen

Bij chroma keystudio Nijmegen is alle techniek in huis om je chroma key opnames te maken.Noodzakelijk voor een geslaagde Chromakey opname is een egale achtergrond van een zeer specifieke kleur groen. Bij chromakey Nijmegen is deze achtergrond aanwezig. Hiernaast beschikt chromakey studio Nijmegen over de benodigde belichting van de juiste kleur en sterkte die nodig is voor een geslaagde opname. Bij het maken van bruikbare chromakey opnames komt echter meer kijken dan een groene wand en de juiste belichting. De technici van chromakey Nijmegen hebben veel ervaring en de kennis om de perfecte omstandigheden te realiseren. Desgewenst kun je bij chromakey Nijmegen met je eigen camera en crew werken maar uiteraard hebben we bij chromakey studio Nijmegen ook alle cameratechniek en technici in huis om je chromakey opnames tot een goed resultaat te brengen. Met of zonder geluid, met gebruik van autocue of teleprompter…. Bij chroma key studio Nijmegen alles is mogelijk.

Ruime gratis parkeergelegendheid en goed geregelde catering


Chromakey studio Nijmegen beschikt over uitgebreide kleedkamer faciliteiten en ruim voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van Chromakey studio Nijmegen zijn voldoende cateraars waarmee we goede afspraken hebben gemaakt over de eventuele verzorging van je lunch. Ook belangrijk!