AX5A8088.jpg

Rates

Chromakey studio omgeving Eindhoven

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Ben je op zoek naar een chromakey studio in de buurt van Eindhoven?

Chromakey zoals gebruikt in de chromakey  studio Eindhoven is een geweldige techniek welke enorm veel wordt ingezet in de wereld van video en film.  Acteurs en objecten kunnen met behulp van deze chromakey techniek voor elke achtergrond worden geplaatst die je maar wilt. Je kent het wel van de weerberichten op televisie. Voor een groene wand staat de presentator waar vervolgens digitaal de weerkaart overheen wordt gelegd.

Alle techniek voor chromakey opnames maken zijn bij chromakey studio Eindhoven in huis

Voor een geslaagde Chromakey opname is een gladde achtergrond van een bepaalde kleur groen noodzakelijk. Deze achtergrond is bij chromakey Eindhoven aanwezig. Chromakey Eindhoven beschikt hiernaast over de juiste belichting die nodig is voor een perfecte chromakey opname. Er komt echter meer kijken bij het maken van bruikbare chromakey opnames dan een groene wand en de juiste belichting. De technici van chromakey studio omgeving Eindhoven beschikken over de technische kennis en jarenlange ervaring om de goede omstandigheden te realiseren. Je kan uiteraard bij chromakey Eindhoven desgewenst met je eigen camera en crew werken, maar we hebben bij chromakey Eindhoven natuurlijk ook alle materialen en technici in huis om je chromakey opnames tot een goed eindresultaat te brengen. Met gebruik van autocue of teleprompter…met of zonder geluid,…. alles is mogelijk bij chromakey studio Eindhoven.

Alles aanwezig van parkeergelegenheid tot catering


Ook belangrijk: In de nabijheid van chromakey Eindhoven zijn voldoende cateraars waarmee we goede afspraken hebben gemaakt over de verzorging van je gezonde lunch. Bij chromakey Eindhoven beschikken we over voldoende parkeergelegenheid en uitgebreide kleedkamer faciliteiten.