AX5A8088.jpg

Rates

Chromakey studio

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*

Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag
AX5A8092.jpg

Ben je op zoek naar een chromakey studio?

Chromakey zoals gebruikt in de chromakey  studio van De Moor is een geweldige techniek welke enorm veel wordt ingezet in de  wereld van video en film.  Acteurs en objecten kunnen met behulp van deze chromakey techniek voor elke gewenste achtergrond worden geplaatst die je maar wilt. Je kent het wel van de weerberichten op televisie. Voor een groene wand staat de presentator waar vervolgens digitaal de weerkaart overheen wordt gelegd.

De Moor Chromakey beschikt over alle faciliteiten

 

Alle techniek om jouw chromakey opnames tot een succes te maken zijn bij de chromakey studio van De Moor in huis. Voor een geslaagde chromakey opname is een gladde achtergrond van een bepaalde kleur groen noodzakelijk. Deze achtergrond is bij de chromakey van De Moor aanwezig. De Moor  beschikt hiernaast over de juiste belichting die nodig is voor een perfecte chromakey opname. Er komt echter meer kijken bij het maken van bruikbare Chromakey opnames dan een groene wand en de juiste belichting. De technici van De Moor beschikken over de technische kennis  en jarenlange ervaring om de goede omstandigheden te realiseren. Je kunt bij de chromakey studio van De Moor desgewenst met je eigen camera en crew werken maar we hebben bij De Moor uiteraard ook alle materialen en technici in huis om je chromakey opnames tot een goed eindresultaat te brengen. Met gebruik van autocue of teleprompter…met of zonder geluid,…. alles is mogelijk bij de chromakey studio van De Moor.

 

Ruime parkeergelegenheid en uitstekende catering
Ook belangrijk: In de nabijheid van De Moor zijn voldoende cateraars waarmee we goede afspraken hebben gemaakt over de verzorging van je lunch. Bij de chromakey studio van De Moor beschikken we uiteraard over voldoende gratis parkeergelegenheid en uitgebreide kleedkamer faciliteiten.