Rates

Binnenlocatie fotoshoot

 

Prijs per dag: 450€*
Prijs per dagdeel: 300€*
Ma t/m Vrij 09:00 -13:00 of 13:30 - 17:30 (Andere tijden in overleg)

Studio incl. basislicht (5600K/daglicht) 
 
Koffie en Thee: Inbegrepen​
Fris: €1
Catering: Op aanvraag

De Greenscreenwand is 5m breed, 3,4m hoog en 7m diep.

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief gebruik van de facilities
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW
 
*Exclusief 25% weekendtoeslag

Maak in een binnenlocatie tijdens een fotoshoot de mooiste foto´s

Er kunnen diverse redenen zijn om een fotostudio te huren voor het maken van een fotoshoot. Soms zijn fotoshoots buiten, maar lang altijd is dit niet nodig. Bijvoorbeeld als je de fotoshoot specifiek op de kleding wilt richten of als je voorwerpen gedetailleerd wilt fotograferen. Je hebt dan vooral behoefte aan een neutrale achtergrond en perfecte verlichting. Juist dan is een binnenlocatie voor een fotoshoot zeer geschikt. Bij De Moor Creative Industries is het mogelijk om een professionele binnenlocatie te huren. Onze fotostudio voldoet geheel aan alles wat je als fotograaf nodig hebt en is geschikt voor het maken van allerlei soorten fotoshoots.

Waar moet een fotoshoot binnenlocatie aan voldoen?


Maak jij professionele foto´s als fotograaf? Of huur jij voor jouw project een fotograaf in en heb je geen geschikte locatie? Dan kun je een fotoshoot binnenlocatie huren van De Moor Creative Industries. Het belangrijkste bij het maken van professionele foto´s, is de belichting. Voor professionele foto´s is daglicht het meest ideale licht. Wanneer je onze fotoshoot binnenlocatie huurt, dan mag je zeer goede verlichting verwachten. Onze fotostudio is standaard uitgerust met een basislicht van 5600K. Dit wordt voor LED verlichting gezien als daglicht. Heb je andere soort verlichting nodig? Ook dit kunnen wij regelen. Verder is de fotostudio uitgerust met een witte limbowand van maar liefst 6 meter breed en 6 meter diep. Voldoende groot voor een fotoshoot met grotere groepen.

Bij De Moor Creative Industries een binnenlocatie voor een fotoshoot huren


Ben jij voor je fotoshoot op zoek naar een studio? Dan kun je bij De Moor Creative Industries een binnenlocatie voor je fotoshoot huren. Wij weten zeker dat je onder de indruk zult zijn van onze professionele fotostudio. De fotograaf kan direct aan de slag Alles is geregeld, van verlichting tot limbowand. Je kunt onze fotostudio per dag of per dagdeel huren. Daarnaast hebben wij ook andere ruimtes die van pas kunnen komen, zoals kleedkamers of een ontspanningsruimte. Desgewenst kunnen wij tijdens je fotoshoot ook de catering regelen. Neem contact met ons op als jij interesse hebt in het huren van onze fotostudio.